Roslev Idræts Klub

Vintersæsonen 2019/2020

Velkommen til en ny spændende sæson med gymnastik i Roslev Idrætsklub.

Alle hold starter i uge 37, hvis ikke andet er nævnt.

Seje tøser og frække fyre

Holdet er for alle børn på 3-5 år. Vi skal synge, lege, hoppe og løbe. På airtracken slår vi kolbøtter og hopper ned i springgraven.

Seje Tøser & Frække Fyre træner tirsdag kl. 17.00 - 18.00 i hal 2.

Trænere: Janni, Sandra, Mette, Katrine T, Kaja og Anna

Springlopperne

Holdet er for drenge og piger i 0.-2. kl., der elsker gymnastik, spring, musik og bevægelse. Vi skal træne forskellige grundspring, øve styrke, springe på trampolin og airtrack, øve håndstand, vejrmøller, ruller og meget mere. Vi skal også lege, grine og have det rigtigt sjovt.

Springlopperne træner mandag kl. 16.30 - 18.00 i hal 2.

Trænere: Anne Kirstine, Tenna, Camilla og Olivia

Rytmepiger

Holdet er for piger i 3.-6. kl., der elsker at have det sjovt, danse og lave rytmiske øvelser til musik. Vi skal øve gymnastiske grundøvelser, træne styrke, balance og smidighed. Vi skal lave serier med håndredskaber så-som vimpler og sjippetove. Vigtigst af alt, så skal vi ha-ve det sjovt og lave en masse fed gymnastik.

Rytmepiger træner mandag kl. 18.00 - 19.00 i hal 2.

Træner: Tenna og Camilla
Prisen er kr. 350,00 incl. tøj til opvisningen.

Roslev Springerne

Dette er holdet for dig, som går i 3. – 6. klasse. Her er både plads til dig, som ikke har sprunget før og dig, som gerne vil lære tempo-flik, skruer og kraft-salto spring. Du skal både lave grundtræning, der gør dig stærkere, og du får mulighed for at gentage springene, så de bliver perfekte. Du vil ikke komme til at bruge tiden på at stå i kø. Rytmegymnastikken vil ikke fylde så meget på dette hold, men til gengæld vil der være masser af hop, spring, vejledning, ros, grin, varme kinder og high fives.
Som noget nyt får du også muligheden for at slå dig løs på vores playground, hvor du selv bestemmer hvad du vil træne.

Vi glæder os til at træne med jer.
Roslev Springerne træner tirsdag kl. 18 - 19.30 i hal 2.

Trænere: Connie, Benjamin, Winnie, Cecilie og Louise

FamilieMix

Holdet er for alle børn fra ca. 1 år. Vi vil synge, lege, hoppe og trille, kort sagt skal vi ha' det rigtigt sjovt.

Familie mix træner onsdag kl. 17.00 - 18.00 i hal 2.

Træner: Sara Kvist
Prisen er kr. 500,00 pr. familie incl. tøj til opvisningen.

Pilateslignende gymnastik

(starter mandag d. 16/9-19) med 12 træninger i alt.

Er I klar derude?
For så starter vi atter op på en ny og spændende sæson. Gymnastikken vil være som tidligere, altså lidt blandet - dog ingen hop og løb - men jokke kan vi stadig klare.

Så er du mellem 40 og ? så mød op - vi har det rigtig sjovt.

Træningen foregår mandag kl. 17.00 - 18.00 i multisalen i Salling Hallerne ved hal 2.

Træner: Wenche
Prisen er kr. 350,00

YOGA

(starter torsdag d. 5/9-19) med 12 træninger i alt.

Kunne du tænke dig at slippe hverdagens stress og jag? Det er godt for krop og sjæl. I Ha-tha yoga arbejdes der med åndedrættet sammen med de forskellige yogastillinger. Vi kom-mer omkring smidighed, balance og styrke i kroppen.
Vi har måtter, blokke og bælte til at understøtte kroppen.

Holdet er både for M/K, undervisning afsluttes med afspænding.

Medbring et hyggetæppe.

Yoga træner torsdag
kl. 17.15 - 18.30 (hold I)
kl. 18.45 - 20.00 (hold II)
i multisalen ved hal 2.

Træner: Kirsten
Prisen er kr. 300,00

CrossGym

Først en god opvarmning og derefter styrke– og pulstræning. Vi slutter af med udstrækning, for dem som har lyst.

Holdet er for både nybegyndere og øvede - mænd og kvinder. I møder bare op.

Træningen foregår tirsdag kl. 18.00 - 19.00 i multisalen i Salling Hallerne ved hal 2

Træner: Anne Kirstine

Prisen er kr. 350,00 (hvis du er medlem i Motion & Fitness, er kontingentet inkluderet dér)

Betaling skal ske senest den 1. oktober 2019. Det er gratis at prøve gymnastik i september måned.
Ret til ændringer i programmet forbeholdes.

Hovedsponsorer

Tøjsponsor