Roslev Idræts Klub

Vintersæsonen 2020/2021

Velkommen til en ny spændende sæson med gymnastik i Roslev Idrætsklub.

Alle hold starter i uge 37, hvis ikke andet er nævnt.

Covid19 forholdsregler

For at skabe optimale rammer for alle beder vi om at:

• alle børn og voksne har vasket/sprittet hænder inden I kommer ind i hallen, der er selvfølgelig sprit i hallen
  • at der sprittes/vaskes hænder jævnligt
  • at alle tager hensyn til hinanden

FamilieMix

Holdet er for alle børn fra ca. 1 - 3 år. Vi vil synge, lege, hoppe og trille, kort sagt skal vi ha' det rigtigt sjovt.

Familie mix træner mandag kl. 17.00 - 18.00 i hal 2.

Træner: Sara
Hjælpetræner: Fie

Prisen er kr. 500,00 pr. familie incl. tøj til opvisningen.

Seje tøser og frække fyre

Holdet er for alle børn på 3-5 år. Vi skal synge, lege, hoppe og løbe. På airtracken slår vi kolbøtter og hopper ned i springgraven.

Seje Tøser & Frække Fyre træner tirsdag kl. 17.00 - 18.00 i hal 2 og multisalen.

Trænere: Janni, Mette og Sandra.

Hjælpetrænere: Kaja, Mathilde, Josefine D og Josefine S.

Prisen er kr. 500,00 incl. tøj til opvisningen.

Springlopperne

Holdet er for drenge og piger i 0.-3. kl., der elsker gymnastik, spring, musik og bevægelse. Vi skal træne forskellige grundspring, øve styrke, springe på trampolin og airtrack, øve håndstand, vejrmøller, ruller og meget mere. Vi skal også lege, grine og have det rigtigt sjovt.

Springlopperne træner onsdag kl. 16.45 - 18.15 i hal 2.

Trænere: Tenna og Anne Kirstine.
Hjælpetrænere: Camilla, Olivia og Louise.

Prisen er kr. 500,00 incl. tøj til opvisningen.

Rytmepiger

Holdet er for piger i 3.-7. kl., der elsker at have det sjovt, danse og lave rytmiske øvelser til musik. Vi skal øve gymnastiske grundøvelser, træne styrke, balance og smidighed. Vi skal lave serier med håndredskaber så-som vimpler og sjippetove. Vigtigst af alt, så skal vi have det sjovt og lave en masse fed gymnastik.

Rytmepiger træner onsdag kl. 18.30 - 19.30 i hal 2.

Træner: Camilla, Louise og Tenna.

Prisen er kr. 400,00 incl. tøj til opvisningen.

Fit & Form

Holdtræning - kombination af træning med egen kropsvægt, opstramning og pulstræning.

Fit & Form træner mandage kl. 19.00 – 20.00 i hal 2

Træner: Sara

Pilateslignende gymnastik

(Opstart mandag den 14/9)

Er I klar derude? For så starter vi atter op på en ny og spændende sæson. Gymnastikken vil være som tidligere, altså lidt blandet - dog ingen hop og løb - men jokke kan vi stadig klare ... så er du mellem 40 og ? ... så mød op - vi har det rigtig sjovt.

Medbring egen måtte.

Træningen foregår mandag kl. 17.00 - 18.00 i multisalen ved hal 2.

Træner: Wenche

YOGA

Kunne du tænke dig at slippe hverdagens stress og jag? Det er godt for krop og sjæl. I Ha-tha yoga arbejdes der med åndedrættet sammen med de forskellige yogastillinger. Vi kom-mer omkring smidighed, balance og styrke i kroppen.

Holdet er både for M/K, undervisning afsluttes med afspænding.

Medbring gerne egen yogamåtte og et hyggetæppe.

Yoga træner torsdag
Hold I: Onsdag kl. 17.15 - 18.30
Hold II: Torsdag kl. 18.30 - 19.45
i multisalen ved hal 2.

Træner: Kirsten

CrossGym

Først en god opvarmning og derefter styrke– og pulstræning. Vi slutter af med udstrækning.

Holdet er for både nybegyndere og øvede - mænd og kvinder. I møder bare op.

Træningen foregår tirsdag kl. 19.00 - 20.00  og torsdag kl. 17.00 - 18.00 i multisalen ved hal 2

Træner: Anne Kirstine

Prisen er kr. 350,00 – hvis du er medlem i Motion & Fitness, er kontingentet inkluderet.

Det er gratis at træne gymnastik i september måned.

Betaling og tilmelding skal ske senest den 1. oktober 2020.

Ret til ændringer i programmet forbeholdes.

Hovedsponsorer

Tøjsponsor

Besøg vores side
Roslev Idræts Klub | Viumvej 13, 7870 Roselv | Tlf. 2073 2711 | roslevik@hotmail.com | CVR-nr. 2707 2011