Roslev Idræts Klub

Fodboldafdelingen informerer


Hej FCM Klubrepræsentanter, ungdomsudvalg og U6-U7-U8-trænere i FCMs samarbejdsklubber,


Vi har åbnet op for et NYT træningstilbud for alle drenge i årgang 2013, 2014 og 2015, som spiller i en FCM samarbejdsklub, og som vil have en ekstra ugentlig træning med nuværende og nye fodboldkammerater i sæson 2021/2022. Det kommer til at hedde FCM Minilicenstræning.

Derfor håber vi, at du vil være med til at sprede rygtet til spillere på dit hold, forældre du kender, naboer med drenge i aldersgruppen. Linket, når du trykker på den røde knap herunder, "Læs mere om træningstilbuddet HER", kan let sendes videre til venner, naboer, spillere, forældre og andre i klubben.

Tilmeldingen er åben!

Træningen er inspireret fra det nuværende FCM-licenstræning, og herefter er det gentænkt i samarbejde med de sportslige- og pædagogiske ledere på Guldminen, som hver dag arbejder med at skabe gode, inspirerende og idrætslige aktiviteter med børn i denne alder.

Læs mere om træningstilbuddet HER


Tilmelder man sig FCM Minilicenstræning, betaler man et kontingent for at deltage. I kontingentet er foruden de mange FCM Minilicenstræninger inkluderet strømper, shorts, t-shirt, en fodbold, materialer/faciliteter stillet til rådighed for FCM Minilicenstræningen, fordelagtig rabataftale på supplerende køb af træningstøj samt et sæsonkort til CC Contractor Tribunen ved FCMs hjemmekampe på MCH Arena m.m.

Tilmelding HER

 

Fodboldskolenyt


Vi kan med glæde meddele at fodboldskole i Roslev bliver afviklet som planlagt i uge 27. Det bliver naturligvis efter sundhedsstyrelsens anbefalinger.
 
Vi får løbende nyheder fra DBU angående afvikling. Kommer der ændringer vil dette blive meldt ud her på siden. 
 
Ved spørgsmål kan I kontakte enten skoleleder Lars Lunne 24986721 eller Bethina Fahnøe Lunne 40514913  
 

På fodboldskolen får du:

  • Fem dage med fodboldtræning fra kl. 9.00 - 15.00
  • Nyt og forbedret træningsprogram, der tager udgangspunkt i DBU’s børne- og ungdomstræneruddannelse
  • Tøjpakke fra hummel
  • SELECT TALENTO-bold
  • Drikkedunk
  • Diplom


Prisen for det hele er kun 879,- og du køber din billet på:

fodboldskole.dbu.dk

INFO fra DBU: INGEN PRISSTIGNING PÅ FODBOLDSKOLEN 2020


BILLETINFO OM ÅRETS FODBOLDSKOLER


Normalt stiger billetprisen til DBU Fodboldskole, jo tættere vi kommer på afvikling ... i år var prisstigningen sat til at ske per. 1. maj, hvor billetprisen ville stige med 100 kroner.

Prisstigningen er annulleret, dette sker af hensyn til jer i denne ekstraordinære situation. Du vil derfor fortsat kunne købe en billet til 879 kroner, frem til billetsalget lukker.

Der vil igen i år være mulighed for, at købe "Fodboldskolen menu" til alle ugens dage.
Prisen inklusiv saftevand/vand ialt kun kr. 200,-.

Bestilling af menuen sker på 2259 0177  senest 12. juni 2020, betaling skal ske med mobilpay, husk at notere barnets navn i kommentar feltet.

Fodboldskole menuen består af

Mandag Wraps med oksekød
Tirsdag Sportsbolle med kylling eller skinke
Onsdag
Pitabrød med forskelligt fyld
Torsdag Kødsovs med pastaskruer
Fredag Flere varianter


Har dit barn laktose-/gluten allergi kan Majbrit Ringsgart fra Salling Hallerne kontaktes på samme nummer. 

 

 

Gutterne tog på træningslejr i Roslev 

 
Fredag samledes holdet kl 16.00 hvor de blev indlogeret på Roslev Vandrerhjem. 
 
Herefter stod den på dagens 1. træningspas, på græs... efter en rigtig god træning med meget intensitet var der velfortjent aftensmad i Salling Hallerne. 
 
Dagens 2. træningspas bød på yoga med Kirsten – en lille overraskelse for spillerne, men hele holdet arbejdede intens med de uvante stillinger. 
 
Resten af aftenen bød på hygge med kahoot og spil inden sengetid. 
 
Lørdag står på kamp  mod Ørslevkloster IF 

FANTASTISFODBOLDSTART FOR PIGER

Billederne er fra Pigeraketten - august 2019

Hej alle friske piger 
i alderen 9–11 år 

 
Kom og vær til ”Fantastisk fodboldstart for piger” sammen med dine veninder - måske fodbold kunne være noget for dig/Jer….
 
Torsdag den 6. september 2019 fra kl. 17.00-18.00 mødes vi på Roslev Stadion, hvor Line fra DBU kommer og træner Jer.
Line har spillet på alle de danske ungdomslandshold og er super dygtig.

 
Har du lyst til, at prøve er det gratis og være med. Tilmelding kan ske til din træner eller på telefon 4051 4913.
 
Dette tilbud er i samarbejde med Sundsøre FK og Sallingsund FC. Klubberne håber rigtig mange piger vil møde op til en hyggelig eftermiddag.
 
Mange sportslige hilsener
Bethina / telefon 4051 4913
Klub-udviklingsmedarbejder Roslev IK


Selvfølgelig spiller piger fodbold

… og Roslev Ik, Sallingsund FC og Sundsøre FK vil gerne have flere af de lokale piger ud på banerne. Derfor inviterer de, sammen med DBU, alle piger mellem 5 og 11 år til Pigeraketten. Det bliver tre timer fyldt med fantasi, sjov og masser af fodboldaktiviteter! Alle er velkomne - uanset om man har prøvet fodbold før eller er helt ny. Det er gratis og uforpligtende at deltage og det kræver ingen tilmelding.

Jorden begynder at ryste. Motorerne larmer. Raketten er klar til afgang! Den 22. august 2019 lander Pigeraketten på Roslevs baner, og der er masser af plads. Besætningen, der består af frivillige fra klubben og DBU instruktør, står klar kl. 17.00 til at tage i mod piger mellem 5 og 11 år, der har lyst til en sjov dag, hvor de kan prøve kræfter med fodboldspillet gennem masser af fantasifulde lege og aktiviteter.

Pigerne skal blandt andet forbi Mælkevejen, Saturn og Solen og klubbens frivillige er med til at guide hele vejen igennem solsystemet mod den sidste og afgørende opgave: at samle nøglen til klubhuset. Mor og far er naturligvis velkomne til at være til stede til det hele, og når dagen er veloverstået, er der masser af information at hente om dét at være medlem af en fodboldklub.

Har din datter og hendes veninder lyst til en dag i stjernernes tegn, så er det bare om at møde op hos Roslev IK den 22. august 2019 klokken 17.00-20.00. Det eneste man skal medbringe er en ordentlig gang godt humør, masser af gå-på-mod, vandflaske og tøj til at bevæge sig i.

Vil du som forældre vide mere? Så tjek filen med mere information til netop jer forældre herunder:

Forældreinformation - Pigeraketten (2.7 Mb)

Hovedsponsorer


Tøjsponsor


Sponsorer


Besøg vores side
Roslev Idræts Klub | Viumvej 13, 7870 Roselv | Tlf. 2073 2711 | roslevik@hotmail.com | CVR-nr. 2707 2011