Roslev Idræts Klub

Fodboldafdelingen informerer


VisitFootballs Sportslegat uddeles årligt til sportsudøvere og studerende, som støtte til dygtiggørelse inden for en bestemt sportsgren på kortere eller længere udlandsophold 

 

Om VisitFootballs Sportslegat
VisitFootball ønsker at støtte danske sportsudøvere, som rejser til udlandet for at dygtiggøre sig. Formålet er at yde støtte til at fremme Danmarks position inden for elitesport.

VisitFootballs Sportslegat uddeles som støtte til rejser til udlandet, hvor studerende eller sportsudøvere har det primære formål at dygtiggøre sig inden for en bestemt sportgren. Herunder ydes der også støtte til studerende på studierejser/udveksling i forbindelse meda et studie, hvor sport udgør en væsentlig del af opholdet. Opholdet skal have et væsentligt element at træning og dygtiggørelse, der ydes ikke støtte til udlandsophold om udelukkende har et konkurrencemæssigt formål.

Støtten ydes til enkeltpersoner og ikke til foreninger/skoler/klubber eller lignende.

Læs mere og ansøg her: https://www.visitfootball.dk/visitfootballs-sportslegat/

FANTASTISFODBOLDSTART FOR PIGER

Billederne er fra Pigeraketten - august 2019

Hej alle friske piger 
i alderen 9–11 år 

 
Kom og vær til ”Fantastisk fodboldstart for piger” sammen med dine veninder - måske fodbold kunne være noget for dig/Jer….
 
Torsdag den 6. september 2019 fra kl. 17.00-18.00 mødes vi på Roslev Stadion, hvor Line fra DBU kommer og træner Jer.
Line har spillet på alle de danske ungdomslandshold og er super dygtig.

 
Har du lyst til, at prøve er det gratis og være med. Tilmelding kan ske til din træner eller på telefon 4051 4913.
 
Dette tilbud er i samarbejde med Sundsøre FK og Sallingsund FC. Klubberne håber rigtig mange piger vil møde op til en hyggelig eftermiddag.
 
Mange sportslige hilsener
Bethina / telefon 4051 4913
Klub-udviklingsmedarbejder Roslev IK


Selvfølgelig spiller piger fodbold

… og Roslev Ik, Sallingsund FC og Sundsøre FK vil gerne have flere af de lokale piger ud på banerne. Derfor inviterer de, sammen med DBU, alle piger mellem 5 og 11 år til Pigeraketten. Det bliver tre timer fyldt med fantasi, sjov og masser af fodboldaktiviteter! Alle er velkomne - uanset om man har prøvet fodbold før eller er helt ny. Det er gratis og uforpligtende at deltage og det kræver ingen tilmelding.

Jorden begynder at ryste. Motorerne larmer. Raketten er klar til afgang! Den 22. august 2019 lander Pigeraketten på Roslevs baner, og der er masser af plads. Besætningen, der består af frivillige fra klubben og DBU instruktør, står klar kl. 17.00 til at tage i mod piger mellem 5 og 11 år, der har lyst til en sjov dag, hvor de kan prøve kræfter med fodboldspillet gennem masser af fantasifulde lege og aktiviteter.

Pigerne skal blandt andet forbi Mælkevejen, Saturn og Solen og klubbens frivillige er med til at guide hele vejen igennem solsystemet mod den sidste og afgørende opgave: at samle nøglen til klubhuset. Mor og far er naturligvis velkomne til at være til stede til det hele, og når dagen er veloverstået, er der masser af information at hente om dét at være medlem af en fodboldklub.

Har din datter og hendes veninder lyst til en dag i stjernernes tegn, så er det bare om at møde op hos Roslev IK den 22. august 2019 klokken 17.00-20.00. Det eneste man skal medbringe er en ordentlig gang godt humør, masser af gå-på-mod, vandflaske og tøj til at bevæge sig i.

Vil du som forældre vide mere? Så tjek filen med mere information til netop jer forældre herunder:

Forældreinformation - Pigeraketten (2.7 Mb)

Hovedsponsorer


Tøjsponsor


Sponsorer


Besøg vores side
Roslev Idrætsklub | Viumvej 13 | 7870 Roslev | CVR-nr. 27 07 20 11