Klubsamarbejde mellem seks lokale klubber
omkring ungdomsfodbold i Salling og Skive.

 


PSST ... har du hørt at der er fodboldskole i Roslev igen i år?


Afholdes i uge 27 - tilmelding fra den 6. marts på www.dbu.dk/fodboldskole


 

Roslev IKs U13 drenge vandt deres pulje, og rykker derfor op i mesterrækken i næste sæson

 
Bagerst fra Venstre: Træner Anders Lund, Sebastian Haahr Veile, Markus Rasmussen,  Magnus Nørgaard Thøgersen,
Sigrud Brix, Rasmus Tnag, Bo Ortved, Anders Toft, træner Mathias Primdahl.
Forrest fra venstre: Simon Rasmussen, Magnus Ramsdahl, Christian Brogaard
Fraværende ved fotografering: Jeppe Bak Christensen. Foto: Claus Rasmussen.

 

Kæmpestort tillykke til U14 pigerne som igen er puljevindere ...

Den sidste kamp blev vundet uden spil, da modstanderen ikke  ikke stille hold og derved blev Roslev IKs U14 piger vindere af puljen.

Istedet blev spillet en kamp pigerne mod forældre og søskende.
Forældrene og søskende vandt på mål, men da det var det hold der scorede det sidste mål, der blev vinder vandt pigerne.
Bagefter mødtes vi i anlægge og spise frokost sammen.

Søndag spiller pigerne første kamp om JM i Hadsund.

 


 

Serie 5 holdet har spillet en forrygende forårssæson ...

7 vundne kampe ud af 9 spillede, en score på 47 mod 17 og en velfortjent oprykning til serie 4.

Stort tillykke herfra :)
 

Den 15-årige Gustav skrev den 26. april 2016 under på en tre-årig kontrakt med FC Midtjylland, herover ses Gustav med forældrene Mari og Klaus
 

Gustav Isaksen, tidligere RIK, starter på FC Midtjyllands fodboldakademi efter sommerferien

Med tre storebrødre og en far der alle spillede fodbold, lå det ligesom i kortene, at Gustav Isaksen også skulle kaste sig over spillet med bolden. Og det gjorde han da også. Allerede som barn var drabelige kampe i haven i hjemmet i Roslev en del af hverdagen.

Dengang var storebrødrene med deres to, fire og seks år mere på bagen end Gustav bedre. I dag er det omvendt. Nu er det en yngste i brødreflokken, der er den bedste. Og faktisk så god, at han har fået plads på Akademiet efter sommerferien.

Dermed tager kantspilleren turen fra FCM Elitefodboldskole i Herning, hvor han kom til som U13-spiller, til Akademiet i Ikast. Han kom som angriber, men er i dag en udfordrende kantspiller.

- Mine driblinger en mod en, min hurtighed og teknik er mine største styrker, fortæller Gustav Isaksen, der har den brasilianske boldkunstner Neymar som sit helt store forbillede.

- Jeg elsker hans spillestil. Den måde, han kan drible en mand på, lyder det begejstret fra Isaksen.

 

Herunder ses Gustav med brødrene og RIK-træneren Mathias Primdahl


 

Tør du træne
med Rajko Lekic


Tandlægerne i Roslev har som sponsor givet klubben mulighed for at få besøg af Rajko Lekic.

Rajko kommer på besøg i alt 4 gange, hvor han hver gang vil lave 4 x 1 times træning med tre nye spillere i hver time. Første gang er lørdag den 7. maj kl. 10.00-14.00.

Rajko Lekic er en tidligere dansk professionel fodboldspiller, der senest spillede i FC Roskilde. Tidligere har han spillet hos blandt andet OB, Esbjerg, Silkeborg, og New England Revolution. Hans primære position på banen er i angrebet.

Som spiller vil du blive spurgt af din træner, hvis du er blandt de heldige. 

 

Benskinneholdere
... nu med klublogo!

Lagerføres i 3 størrelser:
Gr. 1 18-21 cm
Gr. 2 20-23 cm
Gr. 3 23-26 cmPr. sæt
60,-


Kan købes i klubhuset,
eller ved at kontakte
Jørgen 6168 1488
eller Jan 2073 2711

  

 
En fantastisk dag for U13 drenge.
Seje U13 drenge vandt guld til regionsfinalen den 1. februar 2014
 
En vanvittig pujle, hvor 1. plads skiftede ejermand 3 gange i de sidste 4 pujlekampe. Drengene spillede uafgjort mod Aulum, sejr over SUB 88, uafgjort mod Spjald og forsvind eller vind sejr over Engesvang. Havde de tabt den, var de endt på 4. plads.
I semifinalen en 10 - 2 sejr over Sunds. Tilsidst en tæt finale mod Vildbjerg, som endte 3 - 2.

Spillerne var Emil Strøm, Kristian Skov, Mads Norup, Mads Skou, Peter Rasmussen og Kacper Sciborowski.

Samme hold skal deltage i LM i marts - vi ønsker dem al mulig held og lykke!

 

 
Mads, Noah og Ramjavakar på besøg i Roslev

Så var det dagen hvor vi skulle have besøg af superliga spiller og akademispillere. Og det var MADS ALBÆK der skulle komme. Ham ved vi jo alle hvem er og har tit set ham spille. Enten i tv eller på MCH Arena. Og sammen med ham kom Noah Olawale Ojuola, som også er i superliga truppen, og allerede har optrådt i superligaen, og sidst men ikke mindst Ramjavakar Yogathas. Han er en del af FC Midtjylland akademiet, og regner med at vi snart skal se ham på superliga holdet.

Vi var spændte da vi skulle tage imod de tre, for de er jo stjerner og hvordan er de når de kommer ud på ”landet” og mødes med ”almindelige” fodboldspillere. MEEEN det blev hurtigt bevist at de var nogle rigtig friske og søde fyre. Der var ingen stjernenykker der.
Vi fik taget imod dem og de var hurtigt klar til at tage imod børnene. Der var mødt ca. 45 børn op, som alle glædede sig til at skulle møde dem, og lære lidt.

Først blev de alle delt op i tre grupper, de mindste, dem midt imellem og de ældste. Og det var meget mærkeligt at se den ro der var. Alle børnene var stille og opførte sig pludseligt helt eksemplarisk. Noget vore trænere ikke altid prøver.
Men der blev trænet og alle gik til stålet, og lærte også nogle nye triks. Alle virkede til at de havde en rigtig god aften og en stor oplevelse rigere.

Da træningen var færdig, stimlede alle de unge kommende fodboldstjerner sammen omkring de tre. For alle ville gerne have en autograf med hjem. Og der blev skrevet autografer på arme, papir og også på spillernes trøjer.
Bagefter fik vi i fodboldudvalget mulighed for at spise en sandwich sammen med spillerne fra FC Midtjylland. Og ja så fik vi også lige en ”Sports Cola” fra Hancock, d et lokal bryggeri fra Skive. Og jo den kendte Mads rigtig godt, og fortalte de to andre om, denne meget specielle sodavand, som også flere af superliga spillerne åbenbart udmærket godt kendte.
Men det var en hyggelig snak, og en utrolig dejlig dag for os og vores unge spillere. Så en stor tak til Mads, Noah og Ramjavakar, fordi de kom og gav de unge spillere en oplevelse for livet, og fordi de var som de var. Helt nede på jorden og til stor inspiration.

Stor tak fra Roslev IK

 

I forbindelse med starten på FC Midtjylland klubsamarbejdet i fodbold, fik klubben overrakt en sten, stenen er nu blevet sat op på klubhuset.

Metalrammen, som holder stenen, er lavet af Rustek i Skive.

Roslev Idrætsklub | Viumvej 13 | 7870 Roslev | CVR-nr. 27 07 20 11