Tilmeld dig FCM
Minifodboldskole
her i området

Roslev IK er, som du jo nok ved, en del af FCM Klubsamarbejdet, som laver en masse sjove og lærerige tiltag for medlemmerne af bl.a. vores klub.


Ét af disse tiltag er FCM Minifodboldskole, som i vores område her i foråret afholdes for U9-U13 drenge i Thisted FC. FCM Minifodboldskole udbydes som et weekendforløb fra fredag den 27. maj – søndag den 29. maj, hvor der er aktiviteter fredag fra kl. 16.00-18.00 samt lørdag og søndag fra kl. 9.00-15.00. I Roslev IK vil vi gerne anbefale alle vore medlemmer at forsøge at få fat i én af de i alt 60 attraktive pladser, som fra den 23. marts kl. 10.00 kan købes for kun kr. 600,- på http://www.fcmklubsamarbejdet.dk/?kat=124. Tilmelding foregår efter først til mølle-princippet, men lukker dog senest ned igen den 24. april.

Træningen
Selve træningen er et nøje tilrettelagt FCM træningsforløb, hvor trænerne er FCM-licenstræneren suppleret af andre dygtige og engagerede trænere fra FCM-licensklubben samt øvrige, som har søgt om at få lov at være en del af dette træningstilbud.

Deltagerne vil blive inddelt i grupper á max. 12 spillere og der vil til hver gruppe være 1-2 trænere. Øvelserne tager udgangspunkt i det teknisk udviklende, i det sociale, i legen, i glæden, i FCM Teknikmærke, i fodboldspillet, etc. og så vil der være nogle helt særlige FCM-træningstiltag, som man kun kommer til at opleve som deltager på FCM Minifodboldskole.

Pris
Prisen for deltagelse i FCM Minifodboldskole er altså kr. 600,- pr. deltager pr. træningsforløb, der går til at dække træneromkostninger – en hel weekend med fodbold – en FCM t-shirt (str. bestilles ved tilmelding og kan ikke byttes) – en bold – et diplom – en børnebillet til Superligakamp på MCH Arena (FCM bestemmer kampen, og spillerne kommer til en samlet præsentation på banen iført sin t-shirt).

Krav og forventninger til deltagerne
FCM har følgende forventninger til deltagerne på FCM Minifodboldskole:
- Man er motiveret for at lære.
- Man er påklædt i tøj, der matcher vejret, man træner i.
- Man medbringer egen drikkedunk til træning.
- Man behandler materialerne godt.
- Man opfører sig ordentligt overfor de øvrige deltagere og lytter til FCM trænerne.
- Man kan koncentrere sig i al den tid træningen varer.
- Man hjælper trænerne med at rydde op efter træningen.
- Man skifter ikke klub, fordi man har været en del af FCM Minifodboldskole, men fortsætter med at spille i sin egen klub.
- Deltagerne er forsikringsmæssigt dækket ind via egen fritids- og ulykkesforsikring.

I Roslev IK vil vi gerne give vore medlemmer nogle gode, sjove, spændende og lærerige oplevelser, og derfor vil vi som sagt gerne opfordre vore medlemmer til at tage del i denne fodboldweekend. Du kan læse mere om FCM Minifodboldskole og tilmeldingen dertil på http://www.fcmklubsamarbejdet.dk/Default.aspx?kat=117.

Med sportslig hilsen
Roslev IK
Roslev Idrætsklub | Viumvej 13 | 7870 Roslev | CVR-nr. 27 07 20 11