» ... alle indsatser der bliver gjort,

stor som lille, er med til at gøre klubben,

til det gode sted, vi alle ønsker.«

Roslev Idrætsklub er en flerstrenget idrætsforening - vi tilbyder fodbold, minigolf, motion & fitness, indoor cycling, gymfit, gymnastik, zumba, badminton og idræt for seniorer.

Roslev Idrætsklub har stor betydning for vores lokalsamfund både rent sportsligt men bestemt også socialt. I og med at klubben spænder bredt inden for idræt, gør det klubben til et naturligt samlingssted både for børn og voksne. Mange af byens borgere er engagerede i klubben, og alle indsatser der bliver gjort, stor som lille, er med til at gøre klubben, til det gode sted, vi alle ønsker.

Fodbolden er vores flagskib. Med 1. holdet i serie 1 giver det både mange folk på stadion og god omtale i lokalavisen. Vi har en stor ungdomsafdeling; de yngste spillere er 3-4 år. Hvert år tilbyder vi vore ungdomsspillere at deltage i
Vildbjerg Cup, og vi er altid en stor flok afsted.

Også vores minigolf-afdeling har klaret sig flot de senere år. Vores minigolfanlæg er internationalt godkendt, og vi har lagt baner til flere store arrangementer. Vi har haft flere danmarksmestre.

I motion og fitness-afdelingen har vi oplevet stor tilstrømning af medlemmer. Når man har sit medlemskab, kan man, ud over motionsrummet, deltage i indoor cycling og gymfit. Her forsøger vi hele tiden, at holde os opdaterede omkring de
nyeste træningsformer. Vi har investeret i en tanita-vægt, så vore medlemmer kan blive vejet og få målt fedtprocent. Dette medvirker til, at den enkelte hele tiden kan holde øje med egne fremskridt.

Vores gymnastikafdeling tilbyder flere børne- og ungdomshold. Vi tilbyder både rytmisk gymnastik og spring. Sæsonen afsluttes hvert år med en stor og flot opvisning. Vi tilbyder Zumba en gang ugentligt i vinterhalvåret.

Badminton-afdelingen tilbyder træning for ungdom og badminton på motionsplan. Hver torsdag mødes ca. 100 seniorer til idræt og hygge i Sallinghallerne. Her bliver dystet i mange forskellige aktiviteter eksempelvis bob, crocket og petanque.

Læs mere om os her på vores hjemmeside og følg os på facebook/Roslev Idræst Klub.

Se her nogle af de muligheder du har for at tegne et sponsorat ... (0.1 Mb)