Indvielse af tennis- & multibaner - søndag den 12. august 2018

Jan fortalte først lidt om baggrunden for renovering af banerne, hvorefter Bent Vistisen (stor privat bidragsyder) klippede snoren og slog den første bold på den netop indviede bane.

Se flere billeder fra dagen her.

Tennisudvalget består af Per Kirk Hansen, Bo Lund er bestyrelsens kontakt til udvalget, Nis Bundgaard, Jens Peter Støjberg, Mads Gaarskjær og Jan Lundhus, som deværre ikke var med til fotograferingen.
Hvordan er underlaget? Kan det godkendes ...

Hvordan med boldene, hopper de rigtig på baglinien?

Tennisudvalget er trukket i arbejdstøjet

Onsdag den 27. juni mødtes det nye tennisudvalg til en inspektion af de nye baner ved stadion på Viumvej i Roslev, banerne blev testet og fundet i orden af udvalget - og indtil indvielsen i uge 32, vil der være mulighed for at booke banen i halvanden time for kun 50 kr.

Hvis banen ikke er booket har udvalget besluttet at stille banerne til rådighed for børn og unge indtil 15 år.

Vær opmærksom på at der ikke må bruges fodboldstøvler på kunststofbanerne!

Tennisbanen kan bookes her!

Renoveringen af tennisbaner/multibane næsten færdig!

Så er vi gået igang  med renoveringen af tennis banerne.

Vi glæder os rigtig meget til at se det færdige resultat.

Læs hele artiklen her (på side 10)

Så er det fakta!

De gamle tennisbaner bliver renoveret til foråret, med helt nyt underlag i kunstgræs.
Vi glæder os til at kunne tilbyde endnu en sportsgren i Roslev IK