Roslev Idrætsklub

Hej pigetrænere, ungdomsudvalg og FCM Klubrepræsentanter


Så er tiden kommet, hvor det er tid til at tilmelde pigespillere til FCM Pigefodboldskole, der i 2022 er for piger i årgang 2010, 2011 og årgang 2012.
 
FCM Pigefodboldskole 2022/2023, bliver den 9. sæson med FCM Pigefodboldskole og den femte, hvor vi udbyder FCM Pigefodboldskole i samarbejde med DBU Pigelicensklubben og FCM samarbejdsklubben, Vildbjerg SF.
 
Igennem de første otte sæsoner med FCM Pigefodboldskole har vi fået lov til at træne med nogle rigtigt dygtige fodboldpiger fra hele regionen. Nogle af de første piger vi arbejdede med, er nu blevet så gamle og så dygtige, at de optræder i Kvindeligaen, i 1. division, i de landsdækkende U16- og U18 DM-rækker og flere er tilmed blevet U-landsholdsspillere. Samtidig kan vi, i takt med at flere og flere piger er kommet med omkring vores træningstilbud de seneste år, og se at flere af pigerne bliver en del af DBUs talentudviklingsprogram for U13-, U14- og U15-piger. Det glæder os, at vi kan være med til at skabe og udvikle pigefodboldspilleres drømme.
 
Vi glæder os helt vildt til igen at komme til at træne med regionens pigefodboldspillere. Vi er gået fra den første sæson med FCM Pigefodboldskole at have blot havde 31 tilmeldte spillere fra 8 forskellige samarbejdsklubber i alt til at der i denne sæson var flere end 220 tilmeldte fra 50 forskellige FCM samarbejdsklubber. Det er en rekord, som vi ser frem til at slå i 2022/2023, men det kræver jo selvfølgelig, at også DIN klub sørger for at tilmelde piger i de respektive årgange 😊
 
FCM Pigefodboldskole foregår også i sæson 2022/2023 indledningsvist to steder i regionen. Det ene sted er hos Mejrup GU/Vildbjerg SF (kaldet Center NORD) og det andet er hos Brande IF (kaldet Center SYD). Når pigerne tilmeldes, er det muligt at ønske, om man kan deltage i enten Center SYD eller Center NORD, men i FCM Klubsamarbejdet forbeholder vi os retten til at fordele spillerne, så fordelingen bliver så god som mulig – naturligvis med geografisk hensyntagen.
 
I kommende sæson kommer vi til at gøre det muligt for endnu flere piger at træne kontinuerligt igennem hele sæsonen. Det betyder først og fremmest, at ingen piger længere vælges fra til at skulle deltage i det videre forløb efter den indledende træningsaften. Det håber vi, at I syntes er rigtigt positivt 😊
 
Vi vil gerne bede jer læse vedhæftede GRUNDIGT igennem samt om senest tirsdag den 14. juni at tilmelde de piger fra årgang 2010 – 2011 og 2012 fra DIN klub, som I mener bør tilmeldes årets FCM Pigefodboldskole.
 
Tilmelding foregår via linket i indbydelsen. Når træneren har indtastet oplysningerne på de respektive piger og trykketGODKEND TILMELDING, bliver der automatisk sendt en mail til spillerens/forældrenes mail, hvor forældrene så bliver bedt om at færdiggøre tilmeldingen ved at svare på nogle få spørgsmål samt ved at give tilladelse til, at vi må opbevare data omkring datteren i vores spillerkartotek.
 
Når I vurderer, hvilke piger I ønsker at sende afsted til FCM Pigefodboldskole, så vil vi gerne, at I sender disse spillere:
  • Spillere fra både 1.- og 2. halvår. Spillere, som er født sidst på året, kan være senere udviklede end de ældste i årgangen og har måske heller ikke spillet fodbold lige så mange timer som de ældste i årgangen, men kan udvikles over tid.
  • Den/de piger som er indlysende pga. fysiske, koordinative og/eller tekniske færdigheder.
  • Jeres hurtigste spiller.
  • De spillere som har lyst til at dygtiggøre sig.
  • Hvis I har piger, som spiller på drengehold, så skal I også huske dem 😊
 
Sidste frist for FCM Klubrepræsentanter og/eller trænere for de nævnte årgange at tilmelde, er tirsdag den 14. juniVi hører også gerne fra jer, hvis IKKE I har piger i disse årgange!!!
 
Det har altid været en rigtig god oplevelse for pigerne at deltage i FCM Pigefodboldskole og det bliver det helt sikkert igen i denne sæson. Vi håber og tror på, at alle pigeklubber i FCM Klubsamarbejdet støtter op omkring FCM Pigefodboldskole, så vi fortsat kan lave fede oplevelser og god træning for områdets piger.

Med sportslig hilsen
FCM Klubsamarbejdet
 

Hovedsponsor


Tøjsponsor


Sponsorer


Besøg vores side
Roslev Idræts Klub | Viumvej 13, 7870 Roselv | Tlf. 2073 2711 | roslevik@hotmail.com | CVR-nr. 2707 2011