Praktiske informationer

Andre brugere af hallen har opfordret os til at fortælle børnene, hvor man går på toilet. Nogle piger går f.eks i drengeomklædning og omvendt.

Vi vil gerne opfordre jer forældre til at tage en snak med jeres børn og fortælle dem hvordan og hvor man gør.

Det er selvfølgelig også vigtigt, at I forældrene, når I henter og bringer jeres børn ikke går i omklædningsrummet, med mindre I er af samme køn, som jeres barn.

Nogle mænd har oplevet at der kommer små piger ind i omklædning og med det fokus der er på pædofili, synes de ikke det er behageligt!

Få eventuelt en anden forældre til at hjælpe, hvis det er nødvendigt. Det er vi sikre på de gerne vil.

Designed by Freepik

På nogle af holdene vil der være brug for nogle forældre til, at flytte redskaber.
Er det noget for dig, så kontakt dine trænere.

Trænere og udvalgsmedlemmer har på en let måde mulighed for, at sende mails og sms ud til alle de aktive, som har tilmeldt sig et hold.

Det vil trænerne benytte sig af, så husk at opgive din mailadresse, når du tilmelder dig.