Etik og kutyme for
RIK Motion & Fitness

• Respekter og tal pænt til de andre medlemmer i centret.
  • Ryd op og gør rent efter dig selv – andre gider det ikke.
  • Udstyret skal behandles med respekt – selvom det er solidt bygget, kan det stadig gå i stykker.
  • Undgå at råbe op, og smide med vægtene, bare for at virke smart.
  • Lad være at forstyrre folk midt i en øvelse, med mindre at de har givet udtryk for, at samtale er ok. Det kan især være farligt for folk, der er i gang med tunge og komplicerede løft.
  • Læg eller stå ikke mærkelige steder i motionsrummet, hvor du spærrer for andre.
  • Tag ikke monopol på maskinerne, hvis der er andre der ønsker at benytte dem i de pauser, du har mellem dine sets.
  • Bland dig ikke i andres træning, medmindre der bliver spurgt om din hjælp, eller at du føler dig 100% sikker i din sag om, at en forkert udført øvelse kan medføre en skade.
  • ”Stjæl” ikke stangen fra Squat-stativet og bænkpressen,  hvis der er chance for, at andre skal benytte disse.